صفحه اصلی > زیبایی > آرایش و پیرایش > آشنایی با خصوصیات و کاربرد محصولات گیاهی مختلف (قسمت دوم)

آشنایی با خصوصیات و کاربرد محصولات گیاهی مختلف (قسمت دوم)

آشنایی با خصوصیات و کاربرد محصولات گیاهی مختلف زیبایی

 

در این مقاله می خواهیم به ادامه قسمت اول از مهم ترین میوه ها و گیاهانی که به زیبایی شما کمک می کنند بپردازیم و با خصوصیاتشان آشنا شویم :

  • اسطوخودوس (لاواندر) : دارای خواص بسیار اعجاب انگیز در ضدعفونی، درمان سوختگیها، درمان اختلالات خواب، تسکین گزیدگی به جای مانده از نیش حشرات و رفع دردهای میگرنی است. به عنوان آرام بخش در درمان استرس و بهبود دهنده جای زخمها به طوری که پوست را در کوتاهترین زمان احیا می شوند. در درمان برونشیت یا همان التهاب نایژه های تنفسی بسیار موثر است.
  • بابونه : به صورت بوته با ارتفاع حدود ۳۰ سانتیمتر دارای بویی خوب و زیاد می باشد. از نظر طب قدیم گرم و خشک است. عصاره گل بابونه حاوی مواد موثر به صورت متراکم است، این عصاره دارای تاثیر التیام بخش و فرونشاننده التهاب، چرک و اگزماهای مختلف کاربرد فراوانی دارد. برای پوست های شکننده و حساس در برابر تغییرات جوی و آب و هوای متغیر به کار می رود. چون در بعضی از فرآورده های بابونه با تماس به پوست های حساس امکان واکنش های آلرژیک را به دنبال دارد.

دارای خاصیت نرم کننده، ضدعفونی کننده و آرام بخش است.

  • روغن درخت چای : یک اسانس روغنی است که به روغن ملالوکا معروف است و هیچ ارتباطی با چای نوشیدنی ندارد. از خواص آن ضدعفونی کننده و ضد قارچ است و قدرت نفوذ زیاد در پوست دارد. این ماده با غلظت نیم تا ۵ درصد در رفع عوارضی چون قارچ و آکنه به کار می رود.
  • گل سرخ : مهمترین ترکیبات گلبرگ های گل سرخ، اسانس، صمغ، پکتین و اسید گالیک است. اسانس آن پرارزش ترین ماده معطر در صنایع آرایشی و بهداشتی است ( گلاب طبیعی یا Rose Water ) که روی پوست صورت و گردن دارای اثر مقوی، قابض و نرم و لطیف است. آرامبخش و شاداب کننده هر نوع پوست است.

در طب سنتی ایرانی، گلاب به عنوان گرمی شناخته شده که pH خون را به سمت قلیایی می برد.

از تقطیر مجدد گلاب فرآورده به دست می آید که به آن ” گلاب دو آتشه ” می گویند، اگر مجددا دو آتشه را تقطیر کنند گلاب غلیظی از نظر اسانس به دست می آید که فوق العاده معطر بوده و در حقیقت گلاب ناب و خالص است.

از گلاب به عنوان یک پاک کننده طبیعی برای انواع پوست به کار می رود و همچنین بعد از حمام می توان از آن به عنوان تونیک شاداب کننده پوست استفاده کرد. دارای خاصیت ضدعفونی بوده و برای رطوبت رسانی پوست سر و مو مفید است.

همراهان گرامی این مطلب در قسمت سوم هم ادامه دارد، با ما همراه باشید…

سلامت دات لایف راهنمای زندگی سالم

پزشکان متخصص سایت پاسخگوی سوال های شما در این مقاله هستند، کلیک کنید.

 

این مطلب مورد توجه شما واقع شد؟
1+

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نماید : *